perjantai 5. heinäkuuta 2013

"Vaan mitä ikinä teen, samal palolla sen teen. Ollu kivinen tie, mut tiedät mun asenteen."

Mun kesä on menny tosi nopeeta vauhtia eteenpäin! oikeestaan jännä vaikka mulla ei ole mitään suunnitelmia koko kesälle, koska muut suunnittelee mun puolesta. Oikeestaan kiva näin, tarvii vaa sanoa että oon messissä. Käytiin tossa yks kaunis aurinkoinen kesä ilta veneilemässä, muut kalasti 
ja mä vaan istuin ja nautin :) Anteeksi kun lisäsin tämän, mut ei oikeesti ollu parempaa ja oli pakko laittaa tänne tämmöne yhteiskuva! :) 


Seuraavaks me juhlittiin Iidan synttäreitä. Niitä ei oltu edes suunniteltu milläänlailla, eikä kukaan ollu perillä että ketä sinne tulee (ei ole kyllä mitään uutta :D) Loppujen lopuks se kääntyki niin kivasti, että kaikki pääs paikalle! yleensä näin isolla porukalla ei oikein onnistu, mut nyt näköjään onnistu ja mahtavaa oli! 
Keksittiin Maijan kanssa lennosta, että lähetään mopoilla Virtasalmelle. Matka sinne oli ihmeen mielenkiintone :D Kun päästiin perille grillailtiin=syötiin tosi hyvin ja nautittiin kesästä täysillä! ;) Enempää en tähä paljasta, ne jääköön salaisuuksiksi.                                                                        Jotta tästä postauksesta tulis vielä vähä pitempi, ajattelin kertoo teille mun ja Heidin mopo ajelusta. Oli tarkotus siis, että meen hedille yöks ja niin mä meninki mut keksittiin niiki loisto idea, että lähetään Varkauteen mopolla, kuolettavan pitkä 23 saatiin jossain vaiheessa ajettua loppuun. Varkaudesta-Tihusniemeen, Tihusniemi-Jäppilä,Jäppilä-Ruuhilampi, Ruuhilampi-Pieksämäki, kyllähän tuommosesta lenkistä jonku verran niitä kilometrejä synty :) Seuraavana päivänä sit mentii Geokätköilee ja kätkö oli kyllä niin ovelassa paikassa, että ihan kun ois palapelii kasannu, eli tarvi käyttää aivoja iha kunnolla. 
Tästä tytöstä ei näitte tekemiste jälkeenkää loppunu viel veto :D kun selviydyin kotia näitte reissujen jälkee aloin vähä kokeilemaan terveellisempää elämän tapaa eli urheilua. Tulee muute mahtava olo kun jotain on saanu tehtyä! :) Nyt eiku odottelen innolla ensviikon perjantaita jollon pääsen käymään vähän erilaisissa maisemissa. Muistakaa jatkaa kesäfiilistä! (:

                                                                          "Anna tilaa mä tuun, samalt viivalt ku muut.
                                      Ei tapan lannistuu, venaamal ei valmist tuu,
                                        Kaaos on hallittuu, juu oon suunnitellu,
                                             Nyt toteutuu mitä oon kuvitellu."
                                             


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Toi toisiks ensimmäinen varsinki, on niin ihanan kesäinen! <3 aijai oon ihan fiiliksissä täällä :D

    VastaaPoista